فرد مدعی نفوذ در ادارات دولتی و دادگستری ایذه دستگیر شد شلیک پلیس تهران به شرور خطرناک محله دیلمان تغییر روش ثبت‌نام دانش‌آموزان اتباع در مدارس ایران + جزئیات  تراز نیروی انسانی آموزش و پرورش تغییر می‌کند/ تخصیص ۷۰ درصد اعتبار سرانه مدارس شبانه‌روزی راهکار‌های حقوقی محاکمه رژیم صهیونیستی در مراجع بین‌المللی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۹؛ هشدار نارنجی گرما در ۲۲ استان آموزش و پرورش: پلیس فتا انتشار زودهنگام سؤالات آزمون سمپاد را رد کرد قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است

جریمه ۲ هزار تومانی در صورت لغو سفر تاکسی‌های اینترنتی صحت دارد؟

خبرهایی مبنی بر جریمه ۲ هزار تومانی در صورت لغو سفر تاکسی‌های اینترنتی منتشر شده است که صحت و سقم آن را پیگیری کرده‌ایم.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۴ - ۰۶ دی ۱۳۹۹ - 2020 December 26
کد خبر: ۷۱۸۶۹

به گزارش راهبرد معاصر ساعتی قبل شایعه ای مبنی بر اعمال هزینه مضاعف در صورت لغو سفر هنگام استفاده از تاکسی های اینترنتی در فضای مجازی منتشر شد. بنابر این خبر در صورتی که شما هنگام استفاده از تاکسی های اینترنتی سفر خود را لغو کنید مبلغ ۲ هزار تومان به هزینه سفر بعدی شما افزوده می شد.

موضوع را از یکی از شرکت های تاکسی اینترنتی پیگیری کردیم و روابط عمومی این شرکت ضمن تکذیب این شایعه تاکید کرد: خبر فوق کاملاً کذب است و در صورت لغو سفر، هیچ هزینه مضاعفی به مسافران تحمیل نمی‌شود. نه تنها هیچ مبلغی به عنوان جریمه در نظر گرفته نشده بلکه در صورتی که راننده مسافتی را برای رسیدن به مسافری  طی کرده باشد و بعد از آن سفر لغو شود هزینه ضرر و زیان راننده از حساب خود اسنپ پرداخت می‌شود.

او تصریح کرد: هیچ هزینه اضافه برای لغو سفر‌ها در نظر گرفته نشده و حتی به مسافران توصیه می‌کنیم تا در صورتی شماره پلاک یا مشخصات راننده با اطلاعات درج شده در برنامه مطابقت نداشت یا اصول بهداشتی برای مقابله کرونا را رعایت نکرده بود سفر را لغو کرده و از سوار شدن  به خودرو جلوگیری کنند.

باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر